Witaj, Zaloguj
-- cena: najpierw tańsze cena: najpierw droższe nazwa: a - z nazwa: z - a Ilość: najmniej Ilość: najwięcej Indeks: rosnąco Indeks: malejąco sortuj według
Cukier kryształ to zdecydowanie najpopularniejszy rodzaj cukru. Produkowany z buraków cukrowych, przyjmuje formę drobnych, białych kryształków. W kuchni wykorzystywany do słodzenia napojów, pieczenia ciast oraz przygotowywania domowych deserów i owocowych przetworów.
DIAMANT Cukier trzcinowy w saszetkach to nierafinowany cukier trzcinowy, pakowany w podłużne estetyczne saszetki, przeznaczony do słodzenia gorących napojów. Ułatwia zachowanie higieny, a specjalnie dobrane porcje pozwalają na indywidualny dobór stopnia dosłodzenia napoju. Opakowanie – karton - dzięki poziomemu rozcięciu na froncie...
* cukier biały DIAMANT w saszetkach * pakowany w podłużne, higieniczne, estetyczne saszetki * jest drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany * cukier biały DIAMANT pierwszej kategorii * doskonale nadaje się do hoteli, restauracji, barów, zakładów zbiorowego żywienia oraz szpitali *...
przedmiotów na stronę 100 10 20 50
Brak produktów
Dostawa 0,00zł Suma 0,00zł
Podane ceny są cenami netto
Koszyk Realizuj zamówienie